728×90 – glava
728×90 – glava
LEN-ART BO OBARVAL TA KONEC TEDNA V BARVE GLASBE IN OTROŠKEGA ŽIV-ŽAVA

LEN-ART BO OBARVAL TA KONEC TEDNA V BARVE GLASBE IN OTROŠKEGA ŽIV-ŽAVA

LEN-ART, poletne prireditve v Lenartu so v polnem teku. Lepo vreme pa je naklonjeno izvedbi treh dogodkov, ki se bodo ta vikend odvili v lenarškem parku. Že v četrtek zvečer smo bili priča lepemu koncertu Eve Kurnik in Matica Lorbeka. Govori Eva Kurnik:

Eva Kurnik

Petek je čas za družinski dan in vragolije z Bratoma Malek, ki mlade in mlade po srcu vabita v lenarški park, v petek 13. avgusta, od 17. ure dalje. Mi smo se pogovarjali z bratom Gašperjem:

Gašper Malek

Pod okriljem evropsko sofinanciranega projekta Lenart se igra bo pa Knjižnica Lenart pripravila v soboto 14. avgusta dopoldne Branje pod kostanji. Več o aktivnostih predvsem za naše najmlajše pa Aleksandra Papež:

Aleksandra Papež

Na tradicionalni Agatini noči, ki bo ta petek na lenarški Poleni, bodo množico ponovno zabavali Modrijani. Ob verjetno najbolj popularnem narodnozabavnem ansamblu v državi bodo na odru Agatine noči nastopile Učiteljice in Luka Basi, za dozo smeha bo poskrbel DJ Ney. Vstopnice za dogodek, ki bo izveden v skladu z ukrepi proti širjenju virusa Covid-19, bo mogoče kupiti dve uri pred dogodkom. Kot je to običajno bo Gostilna 29. poskrbela za hrano in pijačo, je povedal Simon Fekonja:

Simon Fekonja, Gostilna 29

Lahko pa prisluhnete tudi celotni oddaji Aktualno, v kateri smo napovedali dogajanje ta vikend:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X