728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: V ZAVRHU POSTAVILI NOVA MOTORIČNA IGRALA

FOTO: V ZAVRHU POSTAVILI NOVA MOTORIČNA IGRALA

Občina Lenart trenutno pod okriljem LAS Ovtar Slovenskih goric pelje več operacij, ki bodo pomembno prispevale k razvoju občine, predvsem pa boljšemu počutju občanov. Aktualni projekti namreč ustvarjajo pogoje za boljšo kakovost življenja, zdravje, gibanje, aktivno preživljanje prostega časa, športne aktivnosti, medgeneracijsko druženje, ustvarjanje socialnih mrež, motivacijo in učenje.

V sklopu tega je občina uredila več igral za otroke. Motorična igrala so tako že pred časom postavili pri Osnovni šoli v Lenartu – v sklopu projekta Migaj, gibaj in uživaj, tudi na Poleni v Lenartu so takšna igrala otroci lahko zdaj že dobro preizkusili, tam so jih postavili v sklopu operacije Polena za vse generacije.

MOTORIČNA IGRALA PRI OŠ LENART (Migaj, gibaj in uživaj)

FOTO: Radio Slovenske gorice

MOTORIČNA IGRALA NA POLENI (Polena za vse generacije)

FOTO: Radio Slovenske gorice

Čisto nova pa so v tem tednu postavili v Zavrhu, pri kulturnem domu, vili in kavarni Maistrova klet. Tukaj peljejo projekt Završki CEKOR, v okviru katerega je v Zavrhu ponovno oživela klet, znana pod imenom Maistrova klet. Cilj projekta je vključitev lokalnih ponudnikov in prebivalcev v turistično ponudbo in oživitev Zavrha kot turistične točke in mesta izvedbe kulturnih dogodkov.

MOTORIČNA IGRALA V ZAVRHU (Završki cekor)

FOTO: FB Občina Lenart

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X