728×90 – glava
728×90 – glava
POLENA ZA VSE GENERACIJE

POLENA ZA VSE GENERACIJE

Pod okriljem LAS Ovtar Slovenskih goric Občina Lenart pelje operacijo „Polena za vse generacije“. S pomočjo evropskih in državnih sredstev v sklopu aktivnosti in investicij, ki jih izvajajo, tako v mestu kot tudi v celotni občini ustvarjajo pogoje za boljšo kakovost življenja, zdravje, gibanje, aktivno preživljanje prostega časa, športne aktivnosti, medgeneracijsko druženje, ustvarjanje socialnih mrež, motivacijo in učenje.

Podrobneje o projektu župan Janez Kramberger:

Motorična igrala na Poleni

Poleg že omenjenega v sklopu projekta uvajajo nove vsebine v Poletne kulturne prireditve LEN-ART, v sodelovanju s šolama so izvedli promocijske dejavnosti Mojster Lenart, Gozdar Lenart in Razmigajmo Lenart, obeta pa se še kolesarjenje Med Pesnico in goricami.

Partner v projektu je tako tudi Kolesarski klub TBP Lenart, ki je v sklopu projekta prav tako prejel BMX zaščitno opremo. Govori predsednik kluba Beno Puntnar:

Tradicionalni Mr. Bo maraton na Poleni v organizaciji KK TBP Lenart

Prvo športno društvo, ki je na Poleni začelo izvajati svoje aktivnosti, pa je Nogometni klub Lenart, več o tem predsednik NK Lenart Robert Ketiš:

Kdor zahaja na Poleno, zagotovo tudi ve, da je zbirališče za tekače. Še posebej aktivno na tem področju je Športno društvo Majstri Lenart, ki si je pred leti Poleno izbralo za svoje izhodišče za tek od Lenarta do Zavrha. Govori predsednik društva Gorazd Voglar:

Celotni oddaji POLENA ZA VSE GENERACIJE lahko prilsuhnete tukaj:

Polena za vse generacije

V okviru projekta Polena za vse generacije se je odvilo tudi več dogodkov o katerih smo poročali v oddajah, ki jim lahko prisluhnete tukaj:

Polena za vse generacije – Tadej Toš
Polena za vse generacije – Il Divji
Polena za vse generacije – Kurnik, Malek, Papež
Polena za vse generacije – Umetnost rizlinga in gibanice
Polena za vse generacije – Vlado Kreslin, Pihalni orkester MOL
Polena za vse generacije – Karneval band

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X