728×90 – glava
728×90 – glava
LEN-ART: ZA VRHUNEC ŠE VLADO KRESLIN IN SLOVENSKOGORIŠKI PIHALNI ORKESTER MOL

LEN-ART: ZA VRHUNEC ŠE VLADO KRESLIN IN SLOVENSKOGORIŠKI PIHALNI ORKESTER MOL

V Lenartu se ta konec tedna zaključujejo tradicionalne poletne prireditve LEN-ART. Od konca junija do danes so se v mestnem parku v Lenartu in na drugih prizoriščih, tudi v Zavrhu, odvile številne glasbene in športne prireditve, veliko je LEN-ART letos ponudil tudi otrokom.

Koncerte so pripravili številni domači glasbeniki, zvrstili pa so se tudi mnogi znani ljubljenci slovenske glasbene scene. Mednje zagotovo spada tudi Vlado Kreslin, ki na oder v mestnem parku dr. Jožeta Pučnika prihaja v soboto, 11. septembra, ob 20. uri. Za našo radijsko postajo je povedal, da je vesel, da je za njim poletje nastopov, zaupal pa nam je tudi, kaj lahko pričakujemo v soboto v Lenartu:

V nedeljo pa bodo tako kot so LEN-ART otvorili domačini – zasedba Proti toči – lenarške poletne prireditve tudi zaključili domačini. V bujnem zelenju mestnega parka bodo zazvenele melodije lenarških godbenikov. Pogovarjali smo se z dirigentom Slovenskogoriškega pihalnega orkestra MOL Lenart Srečkom Kovačičem:

Koncert Slovenskogoriškega pihalnega orkestra MOL Lenart bo v nedeljo, 12. septembra, ob 17. uri v mestnem parku v Lenartu.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X