728×90 – glava
728×90 – glava
AVLA KULTURNEGA DOMA V SVETI TROJICI ŽE DOBIVA PODOBO SODOBNEGA RAZSTAVIŠČA

AVLA KULTURNEGA DOMA V SVETI TROJICI ŽE DOBIVA PODOBO SODOBNEGA RAZSTAVIŠČA

Poleg cestnih infrastrukturnih projektov v Sveti Trojici v tem trenutku peljejo tudi eno večjih prenov objektov v zadnjih letih, in sicer popolnoma novo podobo in tudi namembnost dobiva avla tamkajšnjega kulturnega doma.

V Občini Sveta Trojica je eden izmed najbolj vidnih projektov v tem času ureditev tako imenovane Trojiške promenade. Izvajalci so ob tem zagotovo zadovoljni z vremenom, ki jim je več kot naklonjeno, da lahko dela potekajo nemoteno in da bodo precej zahteven projekt lahko izpeljali brez večjih zamud. Zapora, ki je bila predvidena do konca septembra, se je sicer podaljšala, v tem trenutku je predviden zaključek del sredi oktobra.

Poleg tega infrastrukturnega projekta in še drugih, ki jih načrtujejo za prihodnje leto, pa v občini ne dajejo na stran tudi projektov, ki so usmerjeni v razvoj kulturnega področja. Avla kulturnega doma tako doživlja prenovo in se počasi spreminja v sodobno razstavišče. Ena izmed večjih sprememb novega razstavišča v prenovljeni avli kulturnega doma so velika izložbena okna, ki so jih v teh dneh že vgradili.

Kot je povedal župan David Klobasa, jih čaka še kar precej dela, ampak ekipe so dobro usklajene in dela tečejo po načrtih. Z županom smo se o tej investiciji pogovarjali že pred začetkom del, povedal nam je, kaj vse investicija zajema:

Foto: FB David Klobasa

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X