728×90 – glava
728×90 – glava
LENARŠKI KARATEISTI USPEŠNI NA PRVI TEKME ŠOLSKE LIGE, PRIPRAVLJAJO SE ŽE NA MARIBOR OPEN 2021

LENARŠKI KARATEISTI USPEŠNI NA PRVI TEKME ŠOLSKE LIGE, PRIPRAVLJAJO SE ŽE NA MARIBOR OPEN 2021

Preteklo soboto, 16. oktobra, se je začela Osnovnošolska liga Karate zveze Maribor. Potem ko je bila v sezoni 2019/2020 zaradi epidemije liga prekinjena, lani pa je iz istega razloga sploh ni bilo, so se osnovnošolci v soboto po dolgem času spet srečali v živo in pokazali svoje znanje v borbah in katah.

Mladi karateisti lenarške sekcije Karate kluba Kovinar Maribor so domov prinesli 8 medalj, in sicer je prvo mesto v katah v svoji kategoriji osvojil Matija Sedonja, 3. mesto Filip Pavlič, še uspešnejši pa so bili v borbah, in sicer so si v svojih kategorijah priborili 1. mesto Filip Pavlič , Matija Sedonja in Gal Bauman, 2. mesto Mitja Dobaj ter 3. mesto Jakob Duraković in Vid Muršec.

Tudi lenarški karateisti pa se v tem tednu že pripravljajo na nastope na 11. Maribor Open, ki ga organizira matični klub Karate klub Kovinar Maribor. Gre za enodnevni mednarodni karate turnir, namenjen vsem generacijam karateistov. Letošnji bo potekal to soboto (23. oktobra) v športni dvorani Tehniškega šolskega centra na Teznu.

FOTO: Facebook Karate klub Kovinar Maribor

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X