728×90 – glava
728×90 – glava
CEPLJENJE IN TESTIRANJE V ZDRAVSTVENEM DOMU LENART

CEPLJENJE IN TESTIRANJE V ZDRAVSTVENEM DOMU LENART

Ta teden bo cepljenje v Zdravstvenem domu Lenart, natančneje v enem od kontejnerjev, ki so postavljeni na platoju za zdravstvenim domom in do njih dostopamo mimo COVID-točke, potekalo danes – v torek ter v sredo, 10. in četrtek, 11. novembra.

Danes bo cepljenje potekalo od 14. do 19. ure, v sredo od 8. do 13. ure in v četrtek med 8. in 14. uro. Na cepljenje lahko pridemo tudi nenaročeni, a se je vseeno priporočljivo naročiti. To lahko naredimo preko spletnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani ali družbenih omrežjih, ali s klicem na številko 02 729 18 79.

Po novem bo država iz proračuna spet zagotavljala sredstva za hitre antigenske teste in teste za samotestiranje, ko so ti potrebni za izpolnjevanje pogoja testiranosti na delovnem mestu ali za samotestiranje v šolah in na fakultetah.

Hitri antigenski testi se v Zdravstvenem domu Lenart izvajajo ob ponedeljkih, sredah in petkih dopoldan med 7. in 13. uro, ob torkih in četrtkih med 13. in 19. uro, testiranje pa je mogoče opraviti tudi ob nedeljah med 7. in 12. uro.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X