728×90 – glava
728×90 – glava
VARNOST IN ZDRAVJE NA PRVEM MESTU TUDI V EUROPARKU

VARNOST IN ZDRAVJE NA PRVEM MESTU TUDI V EUROPARKU

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije, mariborski Europark, je že 21 let prisotno v tem prostoru. Že ves čas epidemije je njihovo delovanje podvrženo strogim predpisom, dodatno pa njihovo poslovanje obremenjujejo dodatni izdatki, povezani z izvajanjem ukrepov proti Covidu-19.

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so v lanskem letu uvedli številne ukrepe, s katerimi obiskovalcem zagotavljajo varno in prijetno nakupovalno izkušnjo. Vse prostore redno čistijo in prezračujejo, kontrolna služba na vstopu pa pri obiskovalcih preverja izpolnjevanje pogoja PCT. Med drugim so vpeljali dodatno osebje, ki redno izvaja razkuževanje vseh kontaktnih točk. Lansko leto so prejeli tudi certifikat TÜV Austria za odlične higienske ter varnostne standarde.

Kot je povedala center managerka Europarka Simona Mandl, pa si ves čas prizadevajo za zdravje in varnost svojih obiskovalcev:

Na tako imenovani črni petek je Europark zasijal v praznični podobi, obiskovalci lahko najdejo unikatna darila na božično-novoletnem sejmu, vse do 24. decembra bodo poskrbeli za lepo zavita darila, da bi bilo nakupovanje v decembrskem času čim manj stresno, pa so poskrbeli za podaljšan delovni čas. Tako bodo prodajalne ta in prihodnji konec tedna, v petek in soboto odprte vse do 22. ure. Prehrambene trgovine in drogerije pa svoja vrata odpirajo že ob 8. uri zjutraj.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X