728×90 – glava
728×90 – glava
ŽUPAN BENEDIKTA SE OZIRA V LETO 2021

ŽUPAN BENEDIKTA SE OZIRA V LETO 2021

V občini Benedikt bo tamkajšnji občinski svet v sredo, 22. decembra, zasedal na redni seji, na kateri bodo imeli tudi drugo branje občinskega proračuna za prihodnje leto.

Med izstopajočimi investicijami so prizidek k OŠ, ureditev komunalne opreme za naselje B11, obnovitev vozišča v Ihovi, obnova poslovnega prostora Koloniale, kjer sredi prihodnjega leta načrtujejo otvoritev lekarne in masažnega studia, v okviru participativnega proračuna pa še obnova vodnjaka v Štajngrovi, ureditev dodatnih igral pri športni dvorani, kotiček za mladostnike, načrtujejo pa tudi dodatno obnovo in ureditev slatinskih vrelcev. Vključujejo se tudi v projekt izgradnje kolesark, v prvi fazi bodo uredili kolesarsko stezo ob državni cesti Benedikt–Lenart.

Tudi v letošnjem letu so v Benediktu uspeli izvesti precej projektov, predvsem infrastrukturnih. Kot je povedal župan Milan Repič, so z opravljenim v iztekajočem se letu zadovoljni:

Letošnji prazniki so zaradi epidemije tudi v Benediktu nekoliko drugačni, je pa občini vseeno uspelo vsaj nekaj prazničnega vzdušja pričarati z božično-novoletno razsvetljavo:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X