728×90 – glava
728×90 – glava
V ŠENTILJU SE ZAČENJAJO PRIREDITVE V POČASTITEV OBČINSKEGA PRAZNIKA

V ŠENTILJU SE ZAČENJAJO PRIREDITVE V POČASTITEV OBČINSKEGA PRAZNIKA

Deli

V občini Šentilj imajo v letošnjem občinskem proračunu za investicije rezerviranih precej sredstev, ob tem se trudijo, da prav vsaka krajevna skupnost dobi pošten košček pogače. Trenutno največji projekt v izvajanju je sicer gradnja nove športne dvorane, v tem tednu pa se tudi začenjajo prireditve, s katerimi bodo počastili občinski praznik.

Župan Štefan Žvab je za nas izpostavil nekaj drugih investicij v Krajevni skupnosti Šentilj, za katere so v letošnjem letu odmerili del proračunskega kolača:

Naj povemo, da si v Šentilju vodstvo občine seveda prizadeva za skladen razvoj tudi ostalih krajevnih skupnosti, kjer urejajo pomembno in potrebno infrastrukturo. Na Zg. Velki bodo gradili krajevno hišo, urejali igrišče in igrala ter dodatna parkirna mesta. V Sladkem Vrhu bodo zgradili čistilno napravo, urejajo brežino reke Mure in urejajo površine, namenjene rekreaciji. V Ceršaku si prizadevajo za gradnjo mostu, zgradili bodo gasilski dom, obnovili vrtec in telovadnico ter cesto in vodovod proti Kozjaku.

Sicer pa ta teden občina Šentilj praznuje svoj občinski praznik. Župan Žvab omenja večje prireditve, ki bodo potekale vse do poletja:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X