728×90 – glava
728×90 – glava
V PETEK ZAKLJUČNA PRIREDITEV ŠPORTNEGA DRUŠTVA LENART

V PETEK ZAKLJUČNA PRIREDITEV ŠPORTNEGA DRUŠTVA LENART

Deli

V Lenartu se je tradicija telovadne dejavnosti začela s Sokoli, hitro po letu 1900, delovali so v Sokolskem domu, stavbi, ki je zdaj med domačini znana kot stara telovadnica pri OŠ Lenart. Po vojni se je sokolska dejavnost preoblikovala, društvo se je preimenovalo v DTV Partizan, od leta 1976 pa društvo deluje kot Športno društvo Lenart. Lani so tako zaznamovali 45 let obstoja.

To obletnico bodo s posebnim športnim dogodkom zaznamovali danes, v petek. Govori predsednica lenarškega športnega društva Tea Rojs Dominko:

Prireditev so organizatorji načrtovali kot Športni dan v parku v Lenartu, vendar so se zaradi slabe vremenske napovedi odločili, da prireditev prestavijo v Športno dvorano Lenart. Začetek je ob 17. uri.

Celotna prireditev je sicer nastala v sodelovanju med športnim društvom, občino, vrtcem in Društvom kmečkih žena in deklet Lenart, in sicer v okviru operacije Varna pot ob parku, v sklopu katere je občina nedavno popolnoma rekonstruirala in uredila del Maistrove ulice in Cmureške ceste, ki tečeta ob lenarškem parku.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X