728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: SVOJA VRATA JE ODPRL JUBILEJNI 10. SEJEM KOS V LENARTU

FOTO: SVOJA VRATA JE ODPRL JUBILEJNI 10. SEJEM KOS V LENARTU

Deli

V Lenartu je svoja vrata odprl tradicionalni, letos jubilejni 10. Kmetijsko-obrtniški sejem Lenart – KOS. Potem ko je zadnji dve leti prireditev zaradi razmer povezanih s covidom odpadla, so organizatorji v osrčje Slovenskih goric pritegnili veliko razstavljavcev, želijo pa si tudi veliko obiskovalcev.

Rdeča nit sejma ostaja enaka – predstavitev kmetijske mehanizacije, obrti in dodatnih dejavnosti na kmetijah, kot poudarja direktor sejma Franc Lovrenčič, pa je predvsem priložnost za druženje in spoznavanje lokalne ponudbe na območju Slovenskih goric:

Franc Lovrenčič

Letos bo potekal tudi Festival Slovenskogoriške gibanice, odvila pa sta se že Festival zelja, repe in fižola ter posvet na temo Slovensko kmetijstvo po letu 2023.

Sejem je ob 12. uri slovesno odprl poslanec Franc Breznik. Tudi mi smo ga povabili pred mikrofon. V luči preteklih dveh let, ko je epidemija covida-19 odnesla tudi sejem KOS, je poudaril, kako pomembno je srečevanje na sejmih v živo:

Franc Breznik

Direktor sejma KOS Franc Lovrenčič je prepričan, da jim bo tudi letos uspelo pripraviti kakovosten tridnevni dogodek in vabi vse, da ga obiščejo, saj sejem še vedno ostaja brez vstopnine in parkirnine.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X