728×90 – glava
728×90 – glava
OŠ VOLIČINA USPEŠNO ZAKLJUČUJE ŠOLSKO LETO IN VABI NA ZAKLJUČNO PRIREDITEV

OŠ VOLIČINA USPEŠNO ZAKLJUČUJE ŠOLSKO LETO IN VABI NA ZAKLJUČNO PRIREDITEV

Šolsko leto 2021/22 je v tem tednu še v zadnjih izdihljajih. Na osnovnih šolah se učenci počasi poslavljajo od šolskih klopi. Tudi na OŠ Voličina potekajo še zadnje aktivnosti preden bo šola za 2 meseca zaprla svoja vrata.

S tamkajšnjim ravnateljem Antonom Goznikom smo se pogovarjali o iztekajočem se šolskem letu, ki je bilo še nekako do polovice precej zaznamovano z ukrepi za preprečevanje okužb s koronavirusom. Povedal nam je, da so v letošnjem letu zaradi koronavirusa bile še najbolj okrnjene kakšne skupne aktivnosti ter druženje v večjih skupinah, vendar jim je do današnjega dne uspelo izpeljati oziroma nadoknaditi bolj ali manj vse, kar so v zadnjih dveh letih morali postaviti na stran:

Danes OŠ Voličina vabi na prireditev ob zaključku šolskega leta in ob dnevu državnosti, hkrati pa bo namenjena tudi praznovanju dveh obletnic:

Prireditev bo torej danes – v sredo, 22. junija – ob 18.30 v kulturnem domu Voličina. Po prireditvi bo ogled razstave izdelkov učencev šole ter učil in učnih pripomočkov, ki so jih kupili s sredstvi iz šolskega sklada.

Kakšno pa je ravnateljevo sporočilo otrokom in staršem na pragu šolskih poletnih počitnic?

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X