728×90 – glava
728×90 – glava
NA STROKOVNIH OCENJEVANJIH NA SEJMU AGRA PODELILI PRIZNANJA ZA MESNE IN MLEČNE PROIZVODE

NA STROKOVNIH OCENJEVANJIH NA SEJMU AGRA PODELILI PRIZNANJA ZA MESNE IN MLEČNE PROIZVODE

Deli

AGRA je blagovna znamka s 60-letno uspešno tradicijo trženja in promocije na področju kmetijstva in živilstva. Strokovna ocenjevanja kakovosti so del sejma že vse od leta 1962.

Na Pomurskem sejmu v Gornji Radgoni so letos že predstavili rezultate ocenjevanj kakovosti mesa in mesnih izdelkov, mleka in mlečnih izdelkov ter sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Vse do kmetijsko-živilskega sejma, ki bo letos potekal med 20. in 25. avgustom pa bo vseh ocenjevanj deset. Govori direktor Pomurskega sejma Boris Nicolas Erjavec:

Kot sta povedala Božidar Žlender in Stanka Podkrajšek, predsednika komisije za mlečne in mesne izdelke, so podjetja in posamezniki v ocenjevanje poslali izdelke res visoke kakovosti. V kategoriji mesnih izdelkov so ocenili 458 izdelkov iz štirih držav, podelili pa 31 šampionskih naslovov, 97 zlatih medalj in eno veliko zlato medaljo. V kategoriji mleka in mlečnih izdelkov je sodelovalo 22 podjetij in posameznikov, s 199 vzorci. Tudi ti so bili izredne kakovosti in so prejeli 4 šampionske naslove, 35 zlatih in 44 velikih zlatih priznanj.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X