728×90 – glava
728×90 – glava
Lenartčan Žan Serčič domačinom pripravil odličen koncert

Lenartčan Žan Serčič domačinom pripravil odličen koncert

V nedeljo, 7. avgusta je v lenarškem parku dr. Jožeta Pučnika imel koncert Žan Serčič s svojim bendom. Kot je povedal na koncertu, so si nadeli ime Šakali, gre pa za zvrstne glasbenike.
Žan je pred koncertom za našo radijsko postajo povedal, da ima do domače publike še posebej spoštljiv odnos:

Žan Serčič

Na koncertu so preigravali Žanove največje uspešnice, zaigral pa je tudi nekaj povsem novih skladb. Da fant obvlada kitaro in svoj glas, je dokazal tudi, ko je kakšno od skladb zaigral čisto sam. Tako je njegova Najina zgodba izzvenela odlično, svoje pa je dodala publika, ki je z njim glasno zapela in zazdelo se je, da benda skorajda ne potrebuje, vse do trenutka, ko mu je na basu pritegnil ta hip verjetno najboljši slovenski basist ter ostali člani zasedbe.
Žana lahko velikokrat slišite na naših valovih – nenazadnje je domačin, ki ustvarja odlično glasbo in si to tudi zasluži. Kdaj pa kdaj zavrtimo tudi kakšen njegov starejši komad in takrat ga na to spomnijo tudi njegovi prijatelji:

Žan Serčič

Odlična zasedba in odlično ozvočenje sta v park privabila množico ljudi. Žan pa nas bo, verjamemo, ponovno razveselil s kakšno novo skladbo in čez čas spet z novim koncertom na katerem od domačih prizorišč.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X