728×90 – glava
728×90 – glava
SEJEM AGRA – TRADICIONALNO SVEŽ ŽE ŠESTDESETIČ

SEJEM AGRA – TRADICIONALNO SVEŽ ŽE ŠESTDESETIČ

Deli

V Gornji Radgoni, v Pomurskem sejmu so upravičeno ponosni na 6 desetletij tradicije. Začetek modernih sejmov v mestu ob Muri sega v leto 1962, ko je bila organizirana prva sejemska prireditev pod imenom Pomurski sejem.

Kmetijsko-živilski sejem AGRA je praznik zemlje, stroke, posla in srca. S svojimi bogatimi vsebinami je nepogrešljiv za razvoj slovenskega kmetijstva, živilstva in podeželja. Prinaša inovacije, trajnostne smernice in odlične prakse. Gospodarstvenikom omogoča nepogrešljive poslovne mednarodne povezave, strokovnjake seznanja z novimi znanji. Potrošnikom, ki želijo varno in kakovostno hrano ter pristen stik s podeželjem, predstavlja najboljše tradicije, novosti ter odličnost pridelkov kulinarike in vin, je pred sejmom povedal predsednik uprave Pomurskega sejma Janez Erjavec:

Po dveh težkih letih pandemije novega koronavirusa Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA od 20. do 25. avgusta v Gornji Radgoni s številnimi razstavljavci in obiskovalci praznuje svoj 60. jubilej v sijaju najboljših sejemskih let, je na minuli novinarski konferenci izpostavil izvršni direktor sejma Boris Erjavec.

Sandra Sedmak, projektna vodja spremljajočih dogodkov na sejmu Agra, je izpostavila nekaj večjih in vidnejših, med katerimi je zagotovo nagradna igra Relax turizma in Radia Slovenske gorice in snemanje kar štirih radijskih oddaj v naši organizaciji, na katerih bomo obujali spomine na prve sejme in se družili s priznanimi glasbeniki, kot so Ditka, Manca Špik in Alfi Nipič:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X