728×90 – glava
728×90 – glava
Radio Slovenske gorice na sejmu AGRA 2022

Radio Slovenske gorice na sejmu AGRA 2022

Deli

Z javnimi radijskimi oddajami „Radio na obisku “ se bomo spominjali 60 let AGRE, za obiskovalce pripravljamo nagradno igro in veliko domače glasbe.

Radio Slovenske gorice bo na sejmu AGRA v Gornji Radgoni prisoten z našim starodobnikom, ki je star toliko kot sejem – 60 let. Najdete nas pred sejemskimi vrtovi ob gostišču.
Naši najbolj zvesti poslušalci so tudi zvesti obiskovalci sejma, sejem pa od nekdaj mesto srečevanj, zato bomo to priložnost tudi radijci izkoristili za druženje s poslušalci, ki nas običajno samo poslušajo. Na razstavnem prostoru bomo delili promocijske letake, pripravljamo pa tudi nagradno igro.
Sejemsko dogajanje bomo popestrili s štirimi javnimi radijskimi oddajami „Radio na obisku“.
Različni sogovorniki bodo spregovorili o kmetijstvu in obujali spomine na sejemske prireditve v Gornji Radgoni, slišati pa bo tudi slovensko glasbo, ki je zaščitni znak Radia Slovenske gorice.
Nedeljska oddaja, v čast 60-letnice kmetijsko živilskega sejma, ob 15. uri bo potekala na prireditvenem prostoru pred upravo, v njej pa bomo gostili Janeza Erjavca, Borisa Nicolasa Erjavca, Jožeta Režonjo, zapela bosta Manca Špik in Alfi Nipič. Romani Drumlič pa se bo kot sovoditelj pridružil tudi Samo Tuš – Korl.

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA bo, od 20. do 25. avgusta, v Gornji Radgoni praznoval svoj 60. jubilej s številnimi razstavljavci in obiskovalci v sijaju najboljših sejemskih let. Govori Janez Erjavec, predsednik uprave Pomurskega sejm:

Navduševal bo z vrhunsko mehanizacijo, opremo in sredstvi za kmetijstvo, gozdarstvo, vinarstvo in živilstvo. S strokovnimi razstavami živali bo predstavil vrhunske rejske dosežke in z najboljšimi sonaravnimi praksami vabil v bujne sejemske vrtove. Povezoval bo s strokovnimi in družabnimi dogodki ter nazdravil jubileju z najboljšimi kmetijskimi pridelki, hrano in vini. Janez Erjavec:

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X