728×90 – glava
728×90 – glava
V KNJIŽNICO LENART SE VRAČAJO PRAVLJIČNA DOŽIVETJA

V KNJIŽNICO LENART SE VRAČAJO PRAVLJIČNA DOŽIVETJA

V lenarški knjižnici so sredine pravljično-ustvarjalne urice tradicija, ki traja že vrsto let. Med počitnicami – v juliju in avgustu – so se te pravljične srede preselile na splet, v obliki delitev video pravljic. Lenarška knjižnica je sicer sodelovala tudi na poletnih prireditvah v Lenartu, in sicer so se v avgustu eno soboto mudili v lenarškem parku v Knjižnici pod kostanji, eno soboto pa jim je, žal, zagodlo vreme in so morali srečanje pod kostanji odpovedati.

Se pa pravljična srečanja že v septembru ponovno vračajo v pravljično sobano v prostorih lenarške knjižnice. Prvo pravljično doživetje bodo za mlade bralce pripravili že jutri – v sredo, 14. septembra – ob 16. uri.

Velja še povedati, da so v Knjižnici Lenart s 1. septembrom prešli na redni delovni čas, potem ko je v juliju in avgustu veljal poletni.

Prav tako so v preteklem tednu svoja vrata tudi že odprle krajevne knjižnice, ki organizacijsko spadajo pod Knjižnico Lenart. Enota v Voličini je tako odprta ob ponedeljkih med 14. in 16. uro, v Cerkvenjaku ob torkih med 14. in 16. ter na Sv. Ani ob torkih med 14.30 in 16.30.

FOTO: Knjižnica Lenart

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X