728×90 – glava
728×90 – glava
“Od vina do srca, DOBRODELNI KONCERT za Barbaro”.

“Od vina do srca, DOBRODELNI KONCERT za Barbaro”.

Klub Ptujskih študentov v sodelovanju s Tilnom Sedlakom, vinskim kraljem Jeruzalemsko Ormoških goric ter ptujsko glasbeno zasedbo Infected pripravljajo dobrodelni koncert, ki bo imel dve noti, presenečenje, čudovito kulturno poetično koncertno zgodbo in seveda dobrodelni namen, kjer se bodo zbirala sredstva za poseben namen. Koncert je namenjen Barbari, dekletu s cerebralno paralizo, ki s svojo zelo pozitivno energijo in velikimi očmi komunicira z okolico. Dekle je varovanka Zavoda Dornava, kjer zanjo zelo lepo skrbijo. A zgodba ni tako enostavna, saj njeni starši nimajo primernega transportno urejenega vozila, s katerim bi lahko Barbaro večkrat pripeljali domov. Govori Tilen Sedlak, pobudnik dobrodelne akcije:

Dobrodelni večer se bo zgodil v soboto, 10. decembra, ob 20. uri v Centru interesnih dejavnosti Ptuj (CID), kjer se bo odvila zgodba, polna veselja in radosti. Z zbiranjem sredstev se želi omogočiti nakup avtomobila, ki se bo primerno uredil za prevoz Barbare od Zavoda Dornava do doma. Več o dogodku „Od vina do srca“ pa Lucija Sevšek, predsednica kluba Ptujskih študentov:

V kolikor želite, lahko po svojih zmožnostih donirate na posebej zato odprt transakcijski račun ali to storite to soboto na dogodku.

TRR: SI56 0420 2000 0866 923

TD Zavrč, Zavrč 11,2283 Zavrč

NAMEN: Za Barbaro

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X