728×90 – glava
728×90 – glava
DRUŠTVO ZA RAZVOJ KATV LENART Z DONACIJAMA OBČINI IN GASILCEM

DRUŠTVO ZA RAZVOJ KATV LENART Z DONACIJAMA OBČINI IN GASILCEM

Deli

V torek, 20. decembra, je v prostorih Občine Lenart potekal podpis dveh donacijskih pogodb. Društvo za razvoj KATV Lenart je Kabelsko razdelilni sistem prodalo podjetju Telemach in v društvu so se odločili prejeta sredstva skoraj v celoti donirati.

Prvo pogodbo o donaciji, v višini 100 tisoč evrov, sta podpisala Edi Golob, predsednik Društva za razvoj KATV Lenart, in Florjan Rajšp, predsednik Prostovoljnega gasilskega društva Lenart. Gasilci bodo donirana sredstva porabili za nabavo potrebne opreme in vzdrževanje gasilskega doma:

Florjan Rajšp, predsednik PGD Lenart

Drugo donacijsko pogodbo je s predsednikom društva Golobom podpisal župan Občine Lenart, mag. Janez Kramberger. Na osnovi te pogodbe bo društvo občini doniralo 120 tisoč evrov in jamstveni depozit, ki ga mora prihodnje leto še nakazati podjetje Telemach v višini slabih 60 tisoč evrov. Ta sredstva mora občina v skladu z donacijsko pogodbo porabiti namensko, in sicer za nakup in adaptacijo prostora ter ostalo opremo za vzpostavitev medgeneracijskega centra v Lenartu. Govori župan Janez Kramberger:

Janez Kramberger, župan Občine Lenart

FOTO: Kreativna Pika

Sorodni prispevki

Napišite komentar

X