728×90 – glava
728×90 – glava
V LENARTU VRATA ODPIRA ČEBELICA S PONUDBO LOKALNIH ČEBELARJEV

V LENARTU VRATA ODPIRA ČEBELICA S PONUDBO LOKALNIH ČEBELARJEV

Deli

Katja Belec s trgovino Čebelica, ki odpira svoja vrata na valentinovo, uresničuje svojo dolgoletno željo. V majhni, a srčni trgovinici, s katero se začenja uresničitev največje želje po lastni zgodbi, se bo našel vsak, ki ima rad sladko, medeno, domače in lokalno.

V ponudbi bodo medenjaki, medeni piškoti, različne vrste medu in medeni miksi, ki nam posladkajo dan in pomagajo okrepiti imunski sistem. Na policah se bodo našle tudi močnejše pijače iz medu za odrasle, najmlajše brbončice pa bodo razvajali različni bonboni in medene lizike, kot posebnost pa je ponudba izdelkov brez glutena.

Trgovina bo sodelovala z okoliškimi čebelarji, del trgovine pa bo z drobnim materialom in večjimi izdelki po naročilu razveselil tudi njih.

Podrobneje pa Katja Belec:

Trgovina Čebelica se nahaja na Kraigherjevi ul. 1 v Lenartu, v zimskem času bo odprta od 8. do 16. ure, v poletnem pa od 8. do 12. ter od 15. do 19. ure.

Trgovina Čebelica v Lenartu ponuja priložnost, da si posladkate svoj dan ali pa poiščete darilo, ki bo razveselilo vaše najdražje.

Sorodni prispevki

X