728×90 – glava
728×90 – glava
NA SEJMIŠČU V GORNJI RADGONI SI PRIZADEVAJO ZA STALNO POSTAVITEV ČEBELARSKEGA PAVILJONA

NA SEJMIŠČU V GORNJI RADGONI SI PRIZADEVAJO ZA STALNO POSTAVITEV ČEBELARSKEGA PAVILJONA

Na sejmišču Pomurskega sejma v Gornji Radgoni se bo že kmalu začelo sejemsko leto, že v marcu namreč pripravljajo prvi letošnji sejemski dogodek – 32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale, obrti in trajnostnih tehnologij MEGRA.

MEGRA bo v Gornji Radgoni od 8. do 11. marca z razstavami in strokovnimi dogodki predstavil najnovejše možnosti za sodobne, trajnostne novogradnje, za obnovo stavb in urejanje okolice. Pospeševal bo rabo obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje, gradil in posodabljal infrastrukturo, poslovne objekte in domove. Investitorjem bo ponudil mojstrske izdelke in storitve, izvajalce pa opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji, opremo in znanjem. Mlade bo opozoril na pomen gradbeništva in obrti ter jim ponudil ciljno izobraževanje in zaposlitev.

Letos se bosta zvrstila še Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA ter mednarodni sejem obrambe, varnosti, zaščite in reševanja SOBRA.

Pomurski sejem pa sicer v letošnjem letu načrtuje tudi nekaj investicij. Velika želja je, da bi sejmišče obogatili s čebelarskim paviljonom. Podrobneje pa izvršni direktor in projektni vodja Boris Erjavec:

Sorodni prispevki

X