728×90 – glava
728×90 – glava
VITA ŠPORT IZ LENARTA TER JAKO NEMČIJA PODPISALA SPONZORSKO POGODBO S KRISTJANOM ČEHOM

VITA ŠPORT IZ LENARTA TER JAKO NEMČIJA PODPISALA SPONZORSKO POGODBO S KRISTJANOM ČEHOM

V soboto, 25. februarja 2023, je v Lenartu svetovni prvak v metu diska podpisal pogodbo o sponzorstvu s podjetjem Vita šport iz Lenarta in podjetjem JAKO iz Nemčije, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Vita šport.

Kristjan Čeh je v minulem tednu že podpisal pogodbo z Atletsko zvezo Slovenije, v soboto pa je podjetje Vita šport d. o. o., ki ima sedež v Lenartu, organiziralo svečan podpis pogodb. Podjetje Vita šport d. o. o., ki ga vodi Bogdan Šuput, ima že 7 let ekskluzivno pravico za prodajo priznane nemške blagovne znamke JAKO v Sloveniji. Blagovna znamka JAKO je danes prisotna v 60 državah po svetu, njihovo športno opremo pa nosijo najboljši športniki sveta. Jako je do nedavnega sponzoriral izključno ekipne športe in le izjemna vztrajnost Bogdana Šuputa je povzročila, da zdaj sponzorirajo tudi individualnega športnika atleta Kristjana Čeha. Več pa Bogdan Šuput:

Bogdan Šuput

Kristjan Čeh, svetovni prvak v metu diska in zmagovalec diamantne lige se zaveda, da je, kot pravi sam, postati svetovni prvak eno, ohraniti to pozicijo pa je seveda zahtevna naloga:

Kristjan Čeh

Po svečanem podpisu je sledilo še prijetno druženje s svetovnim prvakom, večina obiskovalcev pa je priliko izkoristila tudi za fotografiranje z njim.

Sorodni prispevki

X