728×90 – glava
728×90 – glava
DANES VRATA ODPIRA 61. MEDNARODNI KMETIJSKO-ŽIVILSKI SEJEM AGRA V GORNJI RADGONI

DANES VRATA ODPIRA 61. MEDNARODNI KMETIJSKO-ŽIVILSKI SEJEM AGRA V GORNJI RADGONI

Deli

Na sejmišču v Gornji Radgoni danes vrata odpira že 61. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA. Do četrtka, 31. avgusta, bo s 1700 razstavljavci iz 35 sodelujočih držav na skupaj 70.950 m2 razstavnih površin ponujal vrhunsko tehniko, opremo in sredstva za kmetijstvo, gozdarstvo, vinarstvo in živilstvo.

S strokovnimi razstavami živali bo predstavil vrhunske rejske dosežke in vabil s sonaravnimi praksami in strokovnimi nasveti v sejemske vrtove. Povezoval bo s strokovnimi in stanovskimi srečanji in nazdravil z najboljšimi kmetijskimi pridelki, prehrano in vini poslovno uspešnemu in prijateljskemu druženju.

Agra je vedno tudi mesto srečevanj in druženja. Letošnji spremljevalni in družabni program bodo zaznamovali sekaško tekmovanje lastnikov gozdov, tekmovanje v plesanju polke, prikaz vodenja teličkov s strani najmlajših rejcev, srečanje starodobnih traktorjev Steyr, tekmovanje v vlečenju vrvi in številna druga stanovska srečanja. Podrobneje vodja komerciale na Pomurskem sejmu Sandra Sedmak:

Sejem bo odprt vsak dan ov 9. do 18. ure. In kaj prinaša prvi dan sejma?

Na sejmu boste našli tudi nas – Radio Slovenske gorice. Na srečanje in klepet vas vabimo k našemu starodobniku, najdete nas na koncu glavne promenade.

Sorodni prispevki

X