728×90 – glava
728×90 – glava
Foto: RELAXOVA NAGRAJENKA POTUJE V INDIJO, DRŽAVO PARTNERICO LETOŠNJE AGRE

Foto: RELAXOVA NAGRAJENKA POTUJE V INDIJO, DRŽAVO PARTNERICO LETOŠNJE AGRE

Za nami še je ena uspešna AGRA – že 61. mednarodni kmetijsko živilski sejem v Gornji Radgoni. Tudi letos je AGRA ponudila vrsto strokovnih srečanj, razstav, ocenjevanj, tekmovanj, izobraževalnih vsebin in predstavitev. V Gornji Radgoni so se razstavljavci in ponudniki predstavili s tehnološkimi novostmi, vrhunskimi rejskimi dosežki in najboljšo kulinariko, ki jo premorejo naše kmetije.
Kot običajno, smo bili tudi mi del tega dogajanja. Na sejmu smo se družili ob našem radijskem reportažnem vozilu, starodobniku, ki je star prav toliko kot sejem – 61 let.
Tudi letos smo moči združili Relax turizem, Pomurski sejem in Radio Slovenske gorice in pripravili nagradno igro, v kateri je imelo možnost sodelovati nekaj manj kot 100 tisoč obiskovalcev, kolikor so jih našteli organizatorji.
V skrinjici se je nabralo okrog 4000 izpolnjenih kupončkov in v sredo popoldan smo na Relaxovem razstavnem prostoru pripravili javno žrebanje. Maček Reksi je dobro premešal lističe, potem pa se je začelo žrebanje…
Romanina roka je bila srečna za Anjo Ropič iz Lovrenca na Pohorju, ki si je prejela kulinarično potepanje po Makedoniji. Jože Režonja je izžrebal Andreja Forstneriča iz Vidma, ki bo potoval v New York in glavna nagrajenka je Valentina Stojkovič iz Makedonije. Njeno je potovanje v Indijo, deželo parterico letošnje Agre.

Izredno smo veseli, ker je žrebanje popestrila Larisa Sreš, pevka skupine Avantura.

Vsem nagrajencem seveda iskreno čestitamo in se veselimo kakšne razglednice na naslov Radia Slovenske gorice! 😉

Sorodni prispevki

X