728×90 – glava
728×90 – glava
V BENEDIKTU POTEKAL POSVET MENTORJEV GASILSKE MLADINE GASILSKE ZVEZE LENART

V BENEDIKTU POTEKAL POSVET MENTORJEV GASILSKE MLADINE GASILSKE ZVEZE LENART

Preteklo soboto, 27. januarja, so mladinski mentorji GZ Lenart preživeli v Benediktu, kjer je v prostorih Večgeneracijskega centra potekal letošnji Posvet mentorjev gasilske mladine GZ Lenart.

Kot so ob tem zapisali, sta strokovno znanje s področja dela z gasilsko mladino z njimi delili “domači” strokovnjakinji: Mateja Kramberger, ki je predavala o učenju otrok, ter Maja Župec, ki je prisotnim povedala nekaj več o delu z otroki s posebnimi potrebami. Maja Ješovnik, predsednica mladinske komisije Gasilske Zveze Lenart, je ob pomoči udeležencev posveta predstavila nekaj zanimivih družabnih iger, s katerimi mladinski mentorji lahko popestrijo delo z najmlajšimi člani.

Pred koncem posveta so bili udeleženci seznanjeni tudi z novostmi, ki so bile posredovane na posvetih mladinskih mentorjev Podravske regije in posvetu mladinskih mentorjev Gasilske zveze Slovenije.

Udeležence posveta sta pozdravila tudi predsednik GZ Lenart Klemen Potrč in poveljnik Robert Kukovec.

Kot so ob tem zapisali pri GZ Lenart, so udeleženci posvet zapustili z dobrimi občutki in veliko novega znanja ter z zavedanjem, da delajo dobro in so se pripravljeni učiti, da bodo lahko delo v društvih še kakovostneje nadaljevali in skrbeli, da bo mladina rada prihajala v gasilske vrste.

Z delom gasilske mladine in mentorjev v društvih je zadovoljen tudi predsednik GZ Lenart Klemen Potrč:

FOTO: GZ Lenart

Sorodni prispevki

X