728×90 – glava
728×90 – glava
MENJAVA VODSTVA OSNOVNE ŠOLE IN VRTCA SVETA TROJICA

MENJAVA VODSTVA OSNOVNE ŠOLE IN VRTCA SVETA TROJICA

Deli

V ponedeljek, 5. februarja, je v kulturnem domu v Sveti Trojici potekala slovesnost, na kateri so se za dolgoletno delo zahvalili ravnatelju osnovne šole in vrtca v Sveti Trojici, Darku Škergetu. Po mnogih letih predanega dela je namreč v preteklih dneh zaključil svojo pot na čelu šole in vrtca v Trojici in odšel v zaslužen pokoj.

Darko Škerget, Nataša Bauman in David Klobasa

Kot je ob tem povedal župan David Klobasa, je bil Darko Škerget gonilna sila razvoja in napredka trojiške izobraževalne ustanove dobrih 33 let, s čimer je tudi postal ravnatelj z najdaljšim stažem. Njegovo vodstvo je bilo neizmerno predano, vizionarsko in polno ljubezni do izobraževanja. Zavedal se je, da je znanje ključno orodje, ki odpira vrata v svet in oblikuje bodočnost otrok, je še povedal župan ter dodal, da so njegova strast do dela, poštenost in strokovnost navdihnile tako učitelje kot tudi generacije učencev, ki so korakali po stezi znanja pod njegovim vodstvom. Njegova dediščina ostaja kot luč, ki nas usmerja k razvoju in rasti, je zaključil župan.

Ob odhodu v pokoj so na slovesnosti zdaj že nekdanjemu ravnatelju zaželeli, da bi bila prihodnja leta polna miru, zadovoljstva ter novih doživetij.

Vodstvo Osnovne šole in vrtca Sveta Trojica je ob upokojitvi Darka Škergeta kot ravnateljica prevzela Nataša Bauman, domačinka iz Svete Trojice.

FOTO: David Klobasa, Občina Sveta Trojica

Sorodni prispevki

X