728×90 – glava
728×90 – glava
Sprememba poštnih storitev v občini Šentilj

Sprememba poštnih storitev v občini Šentilj

Kot je znano, se je Pošta Slovenije odločila, da bo v sistem svojega poslovanja uvedla tako imenovani franšizni sistem. To pomeni, da ponekod pošte ne bodo več same izvajalke določenih poštnih storitev, ampak bodo te izvajali nosilci franšiz. Na Sladkem Vrhu v občini Šentilj bo tako predvidoma jeseni prevzela izvajanje storitev tamkajšnja trgovina.

Z uvedbo novega načina organiziranosti poslovanja pridobivajo ponovno pošto v Ceršaku. V prostorih, kjer je že bila pošta, bo predvidoma konec oktobra, odprla svoja vrata trgovina, kjer bodo zagotovljene tudi vse poštne storitve.

Končno ureditev lekarniške dejavnosti pa pričakujejo jeseni

 

Ob tem so iz šentiljske občine sporočili, da so že pred meseci dobili zagotovilo s strani podjetja Lekarne Maribor, da na Sladkem Vrhu urejajo prostore, namenjene lekarniški dejavnosti. Ker do tega ni prišlo, so jih že nekaj krat na to opozorili. Po zadnjem zagotovilu predvidevajo končno ureditev do jeseni. Pri tem je potrebno upoštevati, da Občina Šentilj ni med ustanoviteljicami podjetja Javni zdravstveni zavod Mariborske lekarne in da ta pri njih samo izvaja lekarniško dejavnost oz. imajo tam svoje enote in premoženje.

Fotografija je simbolična.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X