728×90 – glava
728×90 – glava
Kradejo motorne žage, cigarete in hitre srečke

Kradejo motorne žage, cigarete in hitre srečke

Policisti so včeraj obravnavali 23 prometnih nesreč, 3 voznikom so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli vozilo 24 kaznivih dejanj, izplen vloma v trgovski objekt pa so tobačni izdelki v vrednosti 5000€. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti posredovali 15 krat.

Od 23ih prometnih nesreč so se 4 končale s telesnimi poškodbami udeležencev. Ena od nesreč se je zgodila ob 16.15 uri v križišču Meljske ceste in ul. Kraljeviča Marka. V njej sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila rdeče barve in voznik kolesa z motorjem. V nesreči se je voznik kolesa z motorjem lažje telesno poškodoval. Zaradi razjasnitev okoliščin nastanka prometne nesreče naprošamo morebitne očividce, da se zglasijo na postaji prometne policije Maribor ali pokličejo na 113.

Poleg cigaret kradejo še motorne žage in srečke

Neznani storilec je v četrtek zjutraj ob 3.53 z betonskim robnikom razbil steklo na prodajalni na Tržaški cesti v Mariboru. Odtujenih je bilo 9 motornih žag znamke Stihl v skupni vrednosti 6000€. Policisti storilca in odtujene predmete še iščejo.

Že v sredo zvečer, okrog 19. ure pa je neznani storilec vstopil v trafiko na Železniški postaji v Mariboru in od prodajalke, ki je ob njegovem vstopu prišla iz skladišča, zahteval denar. Ker mu je odgovorila, da denarja nima, je neznanec proti njej potisnil nož, ki ga je imel v roki in ponovil svojo zahtevo. Prodajalka mu je ponovno odvrnila, da denarja nima, zato je sam odprl enega od predalov prodajnega pulta, iz njega vzel 26 hitrih srečk v skupni vrednosti 45 evrov in zbežal.

 

Vsi te ukradene stvari se bodo po izkušnjah sodeč kmalu znašle na črnem trgu, zato bodite tudi kot kupci previdni.

Fotografija je simbolična.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X