728×90 – glava
728×90 – glava
Rop po polnoči

Rop po polnoči

V petek,  7. 8. 2015, okoli 0.30 je 21-letni Mariborčan peš hodil po pločniku ob Magdalenskem parku v Mariboru. Nenadoma je izza enega od grmov v parku pred njega skočil neznanec in ga z roko udaril v obraz. Skoraj istočasno ga je drugi neznanec potisnil tako, da je padel po tleh. Pri padcu mu je z ramena padla športna torba znamke Nike, črne barve, v kateri je imel dvoranske copate Adidas Predator, fluorescentno rumene barve, rumene kratke hlače iz blaga in belo majico. Iz hlačnega žepa pa sta mu padla denarnica in mobilni telefon znamke Samsung. Ko je ležal na tleh, ga je eden izmed neznancev z neugotovljenim predmetom udaril po nogi, nato pa mu je isti predmet zalučal proti glavi. Oškodovanec je udarec blokiral ter v šoku nekaj časa obležal na tleh. V tem času sta neznanca ali neznanci iz denarnice odtujili ves denar, ki ga je imel, pobrali njegov mobilni telefon in športno torbo ter iz kraja zbežali v neznani smeri.

Oškodovanec je v ropu utrpel lažje telesne poškodbe, ki so mu jih oskrbeli v UKC Maribor. Policija je bila o dejanju obveščena šele več kot eno uro po ropu, zato ji roparjev in ukradenih predmetov do sedaj še ni uspelo najti.

Vsi, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju, storilcih ali odtujenih predmetih, lahko to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X