728×90 – glava
728×90 – glava
POZIV JAVNOSTI – Pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče!

POZIV JAVNOSTI – Pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče!

Poročila mariborskih policistov dopolnjujemo s podrobnostmi:

DELOVNA NESREČA

Včeraj, 24. 8. 2015, okoli 11. ure se je v enem od podjetij v Spodnjih Hočah zgodila delovna nesreča, zaradi katere je 34-letni državljan Srbije, ki začasno stanuje v okolici Maribora, umrl. Trije delavci so, z namenom nadaljnje obdelave, na vrtljivo delovno mizo z mostnim žerjavom, preko dveh dvižnih mačk in preko trotočkovnega vpetja, namestili osrednji del šasije bagerja, ki je težak preko 8 ton. Šasijo je bilo potrebno premakniti bližje k opornemu kotniku, da bi ga pred obdelavo z vijaki privili na ta kotnik. Ko je žerjavist šasijo dvignil, se je ta horizontalno spodmaknila z obdelovalne mize in zadela 34-letnega delavca. Zaradi udarca je padel na tla in tam obležal. Z reševalnim vozilom so ga hudo poškodovanega prepeljali v UKC Maribor, kjer pa je zaradi prehudih poškodb ob 12.15 umrl. Ogled kraja delovne nesreče so ob navzočnosti dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru in dežurne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opravili mariborski kriminalisti. Ti še naprej zbirajo obvestila o nesreči, saj sumijo, da je bilo storjeno uradno pregonljivo kaznivo dejanje. Svoje ugotovitve bodo po zaključku preiskave sporočili mariborskemu tožilstvu.

VLOM

Neznani storilec je danes, 25. 8. 2015, okoli 5.30 skozi vrata vlomil v prostore trgovine na Maistrovi ulici na Ptuju in iz nje odtujil 10 motornih žag. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.

PA ŠE POZIV JAVNOSTI – POMOČ PRI RAZJASNITVI OKOLIŠČIN PROMETNE NESREČE!

V torek, 25. 8. 2015, ob 11. uri, se je v Mariboru, na Ljubljanski ulici, pri Magdalenskem parku, zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena mlajša peška in voznica rdečega osebnega avtomobila, znamke Renault Clio. Voznico Renaulta Clio in morebitne priče prosimo, da se zaradi razjasnitve okoliščin zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117, ali pokličejo na telefonsko številko 450 20 30 oz. 113.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X