728×90 – glava
728×90 – glava
Občina Starše razpisuje štipendije za nadarjene študente

Občina Starše razpisuje štipendije za nadarjene študente

Občinski svet Občine Starše se bo to sredo (16. septembra) sestal na sedmi redni seji. Svetniki se bodo najprej lotili obravnave odloka o gospodarskih javnih službah v občini in odloka o opravljanju lokalne gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo.

V nadaljevanju seje bosta na dnevnem redu pravilnika o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva in o dodeljevanju državnih pomoči, pomoči de mimimis in izvajanju drugih ukrepov za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v občini Starše za programsko obdobje 2015 – 2020. V zaključnem delu seje, pred pobudami in vprašanji, se bo občinski svet seznanil še s poročilom o izvrševanju občinskega proračuna v prvem polletju letošnjega leta.

Ob tem dodajmo, da bodo tudi letos v Staršah poskrbeli za tiste še posebej pridne oziroma nadarjene študente. Pretekli petek so tako na občinski spletni strani objavili razpis za dodelitev štipendij nadarjenim študentom za šolsko leto 2015/2016. Na razpis se lahko prijavijo redni študenti Občine Starše, ki se izobražujejo po dodiplomskih študijskih programih za pridobitev univerzitetne izobrazbe ali visoke strokovne izobrazbe od drugega letnika dalje in po podiplomskih študijskih programih 2. stopnje, z javno veljavnostjo. Vloge z vsemi potrebnimi dokazili je potrebno na občino oddati do 15. oktobra, in sicer v zaprti ovojnici z oznako “Vloga za štipendijo – Ne odpiraj”.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X