728×90 – glava
728×90 – glava
Nov odpiralni čas in cenik športne dvorane na Sveti Ani

Nov odpiralni čas in cenik športne dvorane na Sveti Ani

Na zadnji seji občinskega sveta na Sveti Ani so tamkajšnji svetniki razpravljali o odpiralnem času in ceniku uporabe športne dvorane.

V zvezi z dvorano se namreč pojavljajo visoki obratovalni stroški, letos ti segajo že do 9 tisoč evrov, zato je občinska uprava svetnikom predlagala, da bi bila dvorana ob nedeljah zaprta. Občinski svet se s tem ni strinjal, saj tudi ob nedeljah dvorano koristijo nekateri športniki, zlasti odbojkarji. Občinska uprava je zato skupaj s svetniki oblikovala novi odpiralni čas dvorane, določila pa je tudi cene uporabe športne dvorane.

Tako bo dvorana od 1. septembra do 30. junija med tednom odprta od 17.30 do 21.30, ob sobotah od 9. do 18. ure in ob nedeljah od 16. do 20. ure. V poletnih mesecih, julija in avgusta, bo dvorana zaprta, razen v času prireditev ob občinskem prazniku. Novost je tudi ta, da bodo po novem tekme in turnirji med vikendi plačljivi – cena bo enaka kot za treninge med tednom. Poleg tega pa bo tudi na anovskem zunanjem igrišču plačljiva uporaba reflektorjev – 2 evra za uro uporabe.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X