728×90 – glava
728×90 – glava
Še imamo čut za stisko sočloveka?

Še imamo čut za stisko sočloveka?

DOBRODELNI KONCERT ŽUPNIJSKE KARITAS SVETI JURIJ V SLOVENSKIH GORICAH

Župnijska karitas Sveti Jurij v Slovenskih goricah tudi letos prireja dobrodelni koncert Odprimo srce, ki bo v kulturnem domu v Jurovskem Dolu potekal danes, v petek (20. novembra) od 18. ure dalje. Gre za že 12. prireditev po vrsti, na kateri bo nastopilo veliko priznanih glasbenikov, kot vsako leto pa bodo tudi tokrat zbirali prostovoljne prispevke, ki jih bodo namenili pomoči potrebnim občanom. O tem, komu bodo letos poklonili zbrane prispevke, predsednica jurovske župnijske karitas Tanja Škrlec.

POSNETEK: TANJA ŠKRLEC

      SKRLEC-PETKA-(17-NOV)

DOBRODELNI KONCERT V BENEDIKTU

V športni dvorani v Benediktu bo to nedeljo (22. novembra) ob 16. uri dobrodelni koncert ob 5. obletnici društva Namesto pike vejica. Gre za društvo, ki nudi pomoč osebam z motnjami v razvoju. Organizatorji so k sodelovanju povabili znana glasbena imena, vsa zbrana sredstva pa bodo namenili za fizioterapije, ki jih otroci še kako potrebujejo.

POSNETEK: PETRA BRATKOVIČ

      BRATKOVIC-PETKA-(19-NOV)

„BODIMO LUČ“ V ŠENTILJU

Župnijska Karitas Šentilj skupaj s tamkajšnjo župnijo letos pripravlja že deseti dobrodelni koncert. Koncert, ki so ga poimenovali „Bodimo luč“, bo to nedeljo, 22. novembra, ob 17. uri v Kulturno prosvetni dom Vlada Pipana Šentilj. Na samem koncertu se bodo predstavili v glavnem domačini, z zbranimi prispevki na nedeljskem koncertu pa bodo pomagali družinam v stiski, nam je povedal Jože Grobler, ki omenja še nastopajoče.

POSNETEK: JOŽE GROBLER

      JOZE-GROBELER -PETKA(18-NOV)

Foto: splet

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X