728×90 – glava
728×90 – glava
Prireditve v pričakovanju leta 2016 v Lenartu

Prireditve v pričakovanju leta 2016 v Lenartu

Tudi v Lenartu v pričakovanju leta 2016 že od začetka decembra potekajo, v glavnem na trgu osvoboditve, različne prireditve, ki nas popeljejo v praznični čas.

Danes v petek in soboto se bo, med 16. in 21. uro, odvijal Božično-novoletni sejem s ponudbo raznih izdelkov in domačih dobrot. Danes bo ob 17. uri lutkovna predstava Čombo sončni kralj, otroke bo obdaril tudi božiček, potem pa bo ob 20. uri nastopila Neisha. V soboto bo lutkovna predstava Skokica in žabon Smolon na ogled že ob 16. uri, za praznično vzdušje na trgu pa bo poskrbel Ansambel Refren. Potem se bo pa, ob 19.30, v cerkvi Sv. Lenarta pričel Božični koncert mladinskega pevskega zbora župnije Sv. Lenarta z gosti, pod vodstvom Slavice Kurbus. Na koncertu bodo sodelovali tudi učenci glasbene in baletne šole iz Lenarta.

Dogajanje ta konec tedna bo dopolnila še petkova prireditev Čas okrog božiča v Selcah in Radehovska božičnica, ki bo ponovno zaživela v soboto in nedeljo. Praznično decembrsko vzdušje se bo nadaljevalo še v prihodnjih dneh, zaključilo pa s silvestrovanjem na prostem.

Foto: splet

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X