728×90 – glava
728×90 – glava
V Benediktu seja občinskega sveta

V Benediktu seja občinskega sveta

milan-gumzarObčinski svet Občine Benedikt bo danes, v sredo (6. marca) zasedal na 16. redni seji. Po pobudah in vprašanjih občinskega sveta, se bodo zbrani lotili druge obravnave občinskega proračuna za leto 2013, kar je tudi najpomembnejša točka seje. Pojasnjuje benediški župan Milan Gumzar:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/marec/GUMZAR 1 (5-MAR).mp3
Prav s cestami imajo v benediški občini veliko težav. To še posebej velja za občinsko cesto v Ihovi, smer Kralj, kjer se je sprožil zemeljski plaz in je zato ta cestni odsek do nadaljnjega zaprt za ves promet:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/marec/GUMZAR 2 (5-MAR).mp3

Na dnevnem redu današnje seje občinskega sveta bo tudi sklep eleborata o oblikovanju cen izvajanja storitev obvezne občinske gospodarske javne službe ravnanja s komunalnimi odpadki v Občini Benedikt za leto 2013, še pojasnjuje župan Gumzar:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/marec/GUMZAR 3 (5-MAR).mp3
V nadaljevanju seje bodo svetniki potrjevali sklepa o prodaji nepremičnin in o več sklepov o izvedbi javnega zbiranja ponudb za prodajo komunalno opremljenih nezazidanih stavbnih zemljišč za individualno stanovanjsko gradnjo. Sejo bodo zaključili s poročilom o delu Medobčinskega inšpektorata in redarstva Maribor za leto 2012. Gumzarja smo ob tem še povprašali, ali bo občina prijavila kakšen projekt energetske sanacije javnih zavodov na razpis za pridobitev sofinancerskih sredstev:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/marec/GUMZAR 4 (5-MAR).mp3

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X