728×90 – glava
728×90 – glava
Brglez v Lenartu tudi o zakonu o mednarodni zaščiti

Brglez v Lenartu tudi o zakonu o mednarodni zaščiti

Kot smo poročali, se je minuli petek popoldne na Trgu Osvoboditve v Lenartu zbralo okoli 300 protestnikov, ki nasprotujejo namestitvi migrantov v tukajšnjem nekdanjem hotelu Črni les. 

Je pa se na napovedan shod odzval lokalni odbor Stranke modernega centra Lenart, ki je za svoje članice in člane, simpatizerje in simpatizerke ter  vso ostalo zainteresirano javnost pripravil srečanje, ki je še pred shodom potekalo v mali dvorani Centra Slovenskih Goric. Srečanja se je udeležil tudi podpredsednik SMC-ja in predsednik državnega zbora doktor Milan Brglez, prav tako tudi nekateri  drugi vidnejši predstavniki stranke. 

Da dialoga ni bilo oziroma ni bil ustrezen, se je na okrogli mizi o vprašanju beguncev v Lenartu strinjal tudi predsednik državnega zbora Milan Brglez. Poudaril je, da je zdaj čas za dialog, da moramo najti skupne rešitve, ki bodo omogočile skupno obvladovanje migracijske krize, ljudem pa povedati, da zaradi beguncev niso ogroženi. Brglez je sicer za našo radijsko postajo spregovoril tudi o zakonu o mednarodni zaščiti, o katerem bodo poslanci državnega zbora v drugi obravnavi odločali danes, v torek 1. marca.

POSNETEK: MILAN BRGLEZ

      BRGLEZ (29-FEB)

Kako je potekal shod v Lenartu si oglejte TUKAJ.

 

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X