728×90 – glava
728×90 – glava
Trčil v peško in odpeljal s kraja nesreče

Trčil v peško in odpeljal s kraja nesreče

Iz policijske uprave Maribor so nam sporočili, da se je včeraj ob 11.31,  na ulici Moše Pijada 17 v Mariboru, zgodila prometna nesreča, v kateri je neznani voznik srebrnega osebnega avtomobila, znamke Mercedes, trčil v peško in odpeljal s kraja nesreče.

Peška je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela hude telesne poškodbe. Morebitne priče prometne nesreče, predvsem voznika srebrnega Mercedesa naprošajo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, oglasi na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, ali pokličejo na tel. številko 450 20 30 ali 113.

Ob tem dodajmo, da so neznani storilci so v času med 16. in 18. aprilom vlomil v odprto skladišče podjetja v Slovenski Bistrici. Z delovnih kontejnerjev so z neznanim orodjem odstranili ključavnice obešanke ter iz notranjosti odtujili različno električno orodje, agregate, visokotlačne čistilce in več drobnega materiala. Iz rezervoarjev več tovornih vozil je bilo odtujeno gorivo. Premoženjska škoda znaša okoli 60.000 evrov.

Fotografija je simbolična

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X