728×90 – glava
728×90 – glava
Prejemniki občinskih priznanj v Selnici ob Dravi

Prejemniki občinskih priznanj v Selnici ob Dravi

Minuli četrtek je v Selnici ob Dravi potekala osrednja proslava ob letošnjem občinskem prazniku, na kateri je župan Jurij Lep podelil občinske spominske plakete, priznanja za športne dosežke in županova priznanja.

Občinske spominske plakete so prejeli: Polonca Perkuš za večletno delo na področju kultrunega življenja, Olga Kajzer za dolgoletno in uspešno delo na področju družbene dejavnosti, Društvo kmetic Gradišče na Kozjaku za 20 – letno aktivno delo na področju razvoja društva, Edvard Čepe za aktivno dolgoletno udejstvovanje v društvu Tabornikov Kobanski rod, Marija in Marko Harih za predano ohranjanje tradicije kmetovanja na družinski kmetiji HARIH in skupina organizatorjev RANHOV za večletno organizacijo kulturnega in družabnega življenja. Prejemniki priznanj za športne dosežke:
Marijan Šeško za izredne rezultate in delo na področju dopisnega šaha in ženska odbojkarska ekipa Športnega društva Turbina za izredne športne dosežke v vseh kategorijah ženske odbojke. In še županovi priznanji, ki so ju namenili: Lovski družini Boč na Kozjaku za 70 let uspešnega delovanja in Prostovoljnemu gasilskemu društvu Slemen za 70 – letno aktivno delovanje na mnogih področjih družbenega življenja.

 

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X