728×90 – glava
728×90 – glava
Trije vlomi v Lenartu

Trije vlomi v Lenartu

Policisti policijske postaje Lenart so v četrtek (2. junija) obravnavali kar tri vlome. Vsi trije so se zgodili na območju Lenart.

Nepridipravi so vlomili trgovinski objekt v Lenaparku, kjer niso izpraznili le blagajne, lotili so se tudi bankomata, ki se tam nahaja in ga povsem izpraznili. S podatki, koliko denarja je bilo v njem, lenarška policija ne razpolaga.

V neposredni bližini prvega vloma so policisti obravnavali še eno podobno kaznivo dejanje. Šlo je za vlom v prostore kolesarskega kluba Lenart, pri čemer pa je bila povzročena zgolj materialna škoda.

Vlom v skladiščne prostore je prijavilo tudi podjetje Komunala Slovenske gorice. Iz njihovih prostorov so odtujili različen material in pripomočke v vrednosti približno 1500 evrov. Zoper zaenkrat še neznanega storilca bo policija podala tudi kazensko ovadbo.

V lokalni kroniki minulega dne so lenarški policisti zabeležili še en neljubi dogodek. Občan iz Hrastovca je prijavil poškodovanje tuje stvari. Policisti so ob ogledu ugotovili, da je neznanec na cesto narisal grafite z žaljivo vsebino, za njim pa še poizvedujejo.

Četrtek ni minil povsem mirno niti v lenarškem parku, dve ženski sta se sprli in zlasali. Kršiteljica je bila identificirana, izsledena in ustrezno tudi kaznovana.

Ob koncu velja še nasvet in opozorilo pred vlomi, ki so v zadnjem času med najpogostejšimi kaznivimi dejanji.

POSNETEK: PP SVETUJE 

      PP-LENART-VLOMI

Fotografija je simbolična

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X