728×90 – glava
728×90 – glava
Na počivališču Lormanje policisti zasegli tablete s prepovedano snovjo

Na počivališču Lormanje policisti zasegli tablete s prepovedano snovjo

Policisti so minulo soboto Romunskemu državljanu na počivališču Lormanje zasegli tablete s prepovedano snovjo. Osumljenec je vozil brez izpita, zoper njega bo podana kazenska ovadba. 

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor so v soboto, 25. junija, na avtocesti A5, na relaciji Murska Sobota – Maribor (počivališče Lormanje) ustavili osebni avtomobil višjega cenovnega razreda, ki ga je vozil 28-letni državljan Romunije.

V postopku je bilo ugotovljeno, da je v vozilu prevažal 135 ampul in 100 tablet s snovjo, ki je na listi prepovedanih snovi v športu. Prepovedane snovi so mu bile zasežene, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Pri postopku je bilo tudi ugotovljeno, da državljan Romunije vozilo vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bila izrečena globa ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Foto: Arhiv PU Maribor

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X