728×90 – glava
728×90 – glava
Lenarški Policisti v Lenartu zasegli več sadik konoplje

Lenarški Policisti v Lenartu zasegli več sadik konoplje

Minuli vikend so imeli policisti na Štajerskem zelo veliko dela.

Minuli petek so policisti v jutranjih urah na območju Lenarta pri občanu opravili hišno preiskavo. Zasegli so več sadik prepovedane droge konoplje.
Okoli 12. ure so obravnavali prometno nesrečo s pobegom v Lenartu. Voznik osebnega vozila je trčil v parkirano vozilo in pobegnil. Policisti so ga izsledili in mu izdali plačilni nalog. Okoli 18. ure je v Lenartu padel kolesar ter se pri tem poškodoval. Iz Zdravstvenega doma Lenart so lenarške policiste obvestili, da je v ambulanto prišel občan, ki ga je ugriznil pes. Lastniku psa so izdali plačilni nalog.

V soboto v jutranjih urah so policisti prejeli prijavo o tatvini registrskih tablic v Cerkvenjaku. Popoldan pa sta se na območju Lenarta skregala dva občana in se stepla. Policija je morala posredovati. Obema je bil izdan plačilni nalog. Okoli 22. ure so še na območju Lenarta zabeležili poškodovanje vozila na parkirišču.

Tudi nedelja ni minila mirno. Na bencinskem servisu v Lenartu so neznanci iz vozila ukradli nekaj osebnih stvari lastnika vozila. Danes v jutranjih urah pa so obravnavali že en povoz divjadi na relaciji Lenart-Trate. V tem primeru so odstopili od ogleda.

Iz Policijske uprave Maribor so nam sporočili, da je neznani moški minuli petek okoli 23.50 hodil po vozišču avtoceste A4 (Draženci – Maribor) in na začetku avtoceste v Dražencih, nenadoma sedel na sredino vozišča. V tistem trenutku je iz smeri Mednarodnega mejnega prehoda Gruškovje v smeri Maribora pripeljal voznik češkega avtobusa, 64-letni Čeh. Voznik je s prednjim levim delom avtobusa
trčil v sedečega pešca in ga zatem še prevozil. Pešca je po nesreči odbilo v levo, kjer je obležal ob levem robu levega prometnega pasu smernega vozišča. Takoj za tem je za avtobusom po levem prometnem pasu pripeljala še voznica osebnega avtomobila, 33-letna avstrijska državljanka ter tudi ona trčila v ležečega pešca. Pešec se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl. Identiteta pešca, ki pri sebi ni imel dokumentov je še vedno neznana.

Ob tem dodajmo, da se je v soboto okoli 10.30 ure na Ptuju, na Rogozniški cesti zgodila prometna nesreča, ki jo je povzročil 21 letni voznik motornega kolesa doma iz okolice Ptuja. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznika motornega kolesa, ki je šel prehitevat tovorno vozilo v trenutku, ko je voznik TA že pričel zavijati v levo. Motorno kolo je po trčenju s tovornim vozilom odbilo v levo kjer je trčil v parkiran osebni avtomobil. Motorist je pri trčenju utrpel hude telesne poškodbe.

Fotografija je simbolična

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X