728×90 – glava
728×90 – glava
16 let Europarka okronanih z uspešnimi poslovnimi rezultati in pestrim praznovanjem

16 let Europarka okronanih z uspešnimi poslovnimi rezultati in pestrim praznovanjem

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije – Europark Maribor letos praznuje 16 uspešnih let. Člani uprave Europarka beležijo odlične poslovne uspehe, kar je dovolj velik razlog za veliko rojstnodnevno praznovanje, ki sledi v prihodnjih dneh.

Kot so dejali člani uprave Eroparka, to praznovanje pomeni nagrado za letošnji uspeh in hkrati uverturo v vrsto dogodkov, ki sledijo.

Simona Mandl – managerka Europarka zatrjuje, da je razlogov za praznovanje veliko, saj so lansko leto okronali z zabeleženimi 7,3 milijoni obiska, nakupovalno izkušnjo pa bodo izpopolnili še z investiranjem v parkirni sistem.

Tem besedam se pridružuje tudi Boštjan Brantuša – direktor podjetja SES (Spar European Shopping Centers), ki je mariborski Europark pred leti vodil tudi sam. Brantuša dodaja, da Europark Maribor čaka svetla prihodnost.

Uspehe pa bodo proslavili z velikim Europarkovim koncertom, na katerem bodo nastopila zveneča imena slovenske glasbene scene, temu pa bo sledila nepozabna zabava, kjer ne bo manjkalo sladkanja in dobre družbe. Podrobneje o tem kje, kdaj in kdo vse vas bo  zabaval, pa vodja marketinga Europarka Petra Romih:

      ROMIH (18-AVG)

 

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X