728×90 – glava
728×90 – glava
Seja občinskega sveta v Jurovskem dolu

Seja občinskega sveta v Jurovskem dolu

peter-skrlec-001Danes, v četrtek, 4. julija, se bodo na 17. redni seji sestali člani občinskega sveta Občine Sv. Jurij v Slovenskih goricah. Na tokratni seji bodo v hitrem postopku obravnavali odlok o načinu opravljanja rednega vzdrževanja občinskih javnih cest in drugih prometnih površin ter razpravljali o pogojih za podelitev koncesije na tem področju. Hkrati bodo obravnavali še odlok o načinu opravljanja gospodarske javne službe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode in podeljevanja koncesije tudi na tem področju. Podrobneje o tem jurovski župan Peter Škrlec:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/julij/SKRLEC 1 (3-JULIJ).mp3
Za pridobitev obeh koncesij bo občina kmalu izdala javni razpis in izbrala najugodnejša izvajalca:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/julij/SKRLEC 2 (3-JULIJ).mp3
Na jutrišnji seji v Jurovskem Dolu bodo sprejemali še sklep o oblikovanju Območnega razvojnega partnerstva Slovenske gorice:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/julij/SKRLEC 3 (3-JULIJ).mp3
V nadaljevanju seje bo občinski svet prisluhnil  letnemu poročilu Mariborskega vodovoda za leto 2012. Župan Škrlec omenja nekaj  informacij  s tega poročila:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/julij/SKRLEC 4 (3-JULIJ).mp3
Svetniki se bodo seznanili tudi z letnim programom razvoja podeželja oziroma povedano drugače s kmetijskim razpisom, preko katerega lahko kmetje pridobijo okoli 12 tisoč evrov proračunskih sredstev. V zaključnem delu seje bo občinski svet podajal soglasje  k sistemizaciji delovnih mest za vrtec za prihodnje šolsko leto- v vrtcu predvidevajo devet delovnih mest, določil pa bo tudi povečan normativ v treh oddelkih jurovskega vrtca:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/julij/SKRLEC 5 (3-JULIJ).mp3

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X