728×90 – glava
728×90 – glava
Makole, Majšperk in Poljčane s skupno blagovno znamko

Makole, Majšperk in Poljčane s skupno blagovno znamko

Trznica-02Občine Makole, Majšperk in Poljčane so se v začetku letu odločile na trg prodreti s skupno blagovno znamko, pod katero bi se predstavljali ponudniki lokalnih proizvodov. Kako je prišlo do ideje do tovrstne povezave smo povprašali Jelko Lovrenčič iz Razvojnega centra narave Poljčane in eno izmed koordanatork projekta.

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/avgust/LOVRENCIC 1 (20-AVG).mp3
S skupno blagovno znamko jim je cilj v začetku prodreti zgolj na lokalni trg, kjer bodo svoje proizvode ponujali na tržnici. Na poljčanski tržnici se produkti sicer že dobro prodajajo, vendar ne pod skupnim imenom. Tržnica domačih dobrot od nedavnega deluje tudi v Makolah, o ustanovitvi pa razmišljajo tudi na občini Majšperk. Naslednja stopnja bo razširitev ponudbe na sosednje občine. Sicer pa je projekt ustanovitve blagovne znamke v fazi nastajanja:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/avgust/LOVRENCIC 2 (20-AVG).mp3
Katerih cilj pa je bil, da se različni ponudniki med seboj spoznajo in izpopolnijo ponudbo in poenotijo proizvode. Sama registracija blagovne znamke pa jih čaka v septembru ali oktobru. Seveda pa bo imela tudi svoje ime in logotip:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/avgust/LOVRENCIC 3 (20-AVG).mp3

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X