728×90 – glava
728×90 – glava
Božični koncert Slovenskogoriškega pihalnega orkestra Mol Lenart

Božični koncert Slovenskogoriškega pihalnega orkestra Mol Lenart

Prirejanje božičnih koncertov prav na božični dan in v izvedbi orkestrov je po svetu že tradicija, v Slovenskih goricah pa to še postaja. Slovenskogoriški pihalni orkester Mol Lenart bo letos priredil že drugega.

Letos bodo lenarški godbeniki božično vzdušje pričarali s praznično obarvanimi melodijami, navdušili s svetovno znanimi skladbami, v Slovenske gorice pa bodo prinesli tudi delček Dunajske klasike, saj so le redki, ki lahko novoletni koncert poslušajo na Dunaju. Na odru se jim bodo letos pridružili in z njimi nekaj prazničnih napevov zapeli člani vokalne skupine Il Divji in pod odrom palice zavihtele članice Twirling, plesnega in mažoretnega kluba Lenart. Koncert bo leto zato potekal v Športni dvorani Lenart, kot že lansko leto – na božič, 25. decembra, s pričetkom ob 18. uri. Mi smo se pogovarjali z Jernejo Breznik, predsednico društva in Srečkom Kovačičem, dirigentom:

POSNETEK: MOL

      MOL (22-DEC)

Kot rečeno, se koncert prične danes vponedeljek, ob 18. uri, publiko pa lepo vabijo, da pridejo nekaj minut prej in skupaj z njimi nazdravijo staremu in novemu letu z vini Ivana Janeza Pučka iz Cerkvenjaka.

Foto: splet

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X