728×90 – glava
728×90 – glava
Dobrodelni koncert za Mitjo Šoštariča iz Lenarta

Dobrodelni koncert za Mitjo Šoštariča iz Lenarta

Beli tiger je društvo, ki je luč sveta ugledalo lani z željo pomagati socialno najbolj ranljivim skupinam in odpreti zavetišče za brezdomce. V zadnjih mesecih so se lotili treh večjih projektov.

Še vedno zbirajo star papir, pred prazniki pa so med slovenske brezdomce razdelili lepo število odej. Tretji, trenutno najbolj aktualen, pa je organizacija velikega dobrodelnega koncerta za Mitjo (Mlado srce nas potrebuje), nam je povedal Martin Pučko, predsednik društva Beli tiger.

POSNETEK: MARTIN PUČKO

      PUCKO (3-JAN)

Mitja Šoštarič iz Lenarta je bil lani poleti kot sopotnik udeležen v hudi prometni nesreči. Poškodba hrbtenjače ga je prikovala na invalidski voziček in od takrat je povsem odvisen od tuje pomoči. Prve tri mesece po nesreči je preživel v UKC Maribor, nato rehabilitacijo nadaljeval v Soči, zaradi poškodbe pljuč je trajalo kar 13 mesecev, da se je spet zaslišal njegov glas. Od junija do oktobra je bival v domu v Novi Gorici, zdaj je končno bližje domu in nadaljuje svojo rehabilitacijo v Zavodu Dornava. Zgodba in trenutna situacija Mitje se je sodelavcev Belega tigra dotaknila in z veseljem so se odzvali na prošnjo staršev po organizaciji dobrodelnega koncerta za njihovega sina. Ta bo, kot ste lahko slišali, potekal v nedeljo, 7. januarja v Športni dvorani Benedikt, s pričetkom ob 15. uri. Vstopnice so v predprodaji v Bella cafeju in Gostilni 29 v Lenartu, v Benediktu pa v Pizzeriji Trsek.

Foto: splet

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X