728×90 – glava
728×90 – glava
V občini Sv. Jurij v Slovenskih goricah praznujejo 12. občinski praznik

V občini Sv. Jurij v Slovenskih goricah praznujejo 12. občinski praznik

V občini Sveti Jurij v Slovenskih goricah so pretekli konec tedna pričeli s praznovanjem letošnjega 12. občinskega praznika.

V okviru tako imenovanih Jurjevih dni se bo zvrstilo veliko dogodkov in prireditev. V petek je že potekalo tradicionalno srečanje lovcev in gasilcev, v soboto so na območju celotne občine pripravili čistilno akcijo, Kulturno društvo Ivan Cankar pa je priredilo ex-temore – nastala slikarska dela bodo na ogled v avli jurovskega kulturnega doma v času osrednje proslave, 20. aprila. Danes v četrtek in jutri v petek pripravljajo dan odprtih vrat vrtca, ki deluje v okviru Osnovne šole Jožeta Hudalesa. Kot je povedal župan Peter Škrlec, so vrtčevskega kapacitete v glavnem polne:

POSNETEK: PETER ŠKRLEC

      SKRLEC (12-APR)

V petek bo v Jurovskem Dolu vsakoletna krvodajalska akcija, v soboto bodo v Malni, na Repejevem bregu organizirali gasilsko vajo, v nedeljo bodo v avli Fredija Neuvirta merili holesterol in sladkor v krvi, v športnem parku pa bo nogometna tekma med NK Jurovski Dol in NK Biosad Jakob. Praznovanje občinskega praznika bodo v občini Sveti Jurij zaključili 24. maja.

Foto: Radio Slovenske gorice

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X