728×90 – glava
728×90 – glava
Večgeneracijski center Štajerska podpirajo štirje stebri

Večgeneracijski center Štajerska podpirajo štirje stebri

Dom Danice Vogrinec Maribor je lani na razpisu uspešno kandidiral in bil izbran za izvajanje aktivnosti Večgeneracijskega centra Štajerska.

Gre za dolgoročen projekt, ki bo vključeval predvsem ranljive skupine ljudi naše družbe. Z aktivnostmi, ki so strokovno izvajane in vodene, skušajo spodbujati medgeneracijsko sodelovanje ter vključiti posameznike z namenom preprečevanja revščine in socialne izključenosti. Poleg tega pa za vsakega posameznika najti aktivnost, ki bi ga pripeljala nazaj v družbeno življenje. Po besedah vodje projekta Polone Lah, to uresničujejo s štirimi stebri oziroma usmeritvami:

POSNETEK: POLONA LAH

      LAH (23-APR)

Partnerica v projektu je tudi Občina Lenart, središče dogajanja pa je v Knjižnici Lenart. V aprilu so tako tam že izvedli brezplačno socialno svetovanje, jogo smeha, govorili so o sklopu priložnosti za prav vsakogar v okviru Večgeneracijskega centra Štajerska in spoznali Kitajsko skozi oči Slovenke. Še ena dejavnost se obeta ta teden, in sicer v četrtek (26. aprila), ko bo Veronika Gorišek vodila vadbo za telo in možgane.

Foto: splet

 

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X