728×90 – glava
728×90 – glava
Predstava Agata ponovno razprodana

Predstava Agata ponovno razprodana

Po odličnem odzivu publike in dveh razprodanih dvoranah so se ustvarjalci odločili, da doživljajski dogodek „Pobeg v zgodovino čarovništva“ ponovijo.

Predstava Agata bo tako ponovno na ogled v soboto 18. in nedeljo 19. aprila, ob 18. uri, v domu kulture v Lenartu, a kot kaže bo potrebna še kakšna, saj so vstopnice tudi tokrat že pošle. Zgodba o Agati v širšem okolišu Hrastovca ostaja prisotna že generacije. Je zgodba o čarovništvu, ljubezni, predanosti, upanju in veri. Agata je simbol vseh duš, ki se jim je zgodila krivica. Je opomin za včeraj in jutri. K zgodbi Črnega križa pri Hrastovcu so se vedno znova vračale in jo obujale generacije. Miroslav Mauko, predsednik društva KD Delavec, soavtor in igralec v predstavi Agata je primerjal pretekle projekte še pod naslovom Agatine skrivnosti z letošnjo predstavo:

POSNETEK: MIROSLAV MAUKO

Pobeg v zgodovino čarovništva poteka v okviru projekta ESCAPE, ki je podprt s strani Evropske unije in sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Madžarska 2014 – 2020.

Foto: Marko Katan

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X